Dag van de Duitsland-alumni

Inspirerende sprekers, speed-dating en borrel

 © Jenene Chesbrough

Op 20 juni 2014 organiseert de Duitslanddesk van het Duitsland Instituut Amsterdam de Dag van de Duitsland-alumni voor alumni van het DIA-Stipendium, het Graduiertenkolleg van het DIA en Duitslandstudies aan de Universiteit van Amsterdam. Ook andere Duitsland-alumni zijn van harte welkom. Iedereen die in Duitsland heeft gestudeerd of anderszins ervaringen heeft opgedaan in of met dit land kan zich aanmelden voor dit evenement. Vol is vol, dus wees er snel bij! Schrijf je in via www.spui25.nl.

Op deze middag is er veel ruimte voor informeel contact: inspirerende sprekers vertellen over hun loopbaan en wat Duitsland voor hen betekent. Tijdens de borrel kun je ‘speed-daten’ met de sprekers en carrière-advies krijgen! Met onder andere Mathijs Verhagen (manager Duitsland-Desk Havenbedrijf Rotterdam), Pim Huijnen (historicus en onderzoeker Universiteit Utrecht), Marnix Krop (oud-ambassadeur Nederland in Berlijn) en Merlijn Schoonenboom (journalist en auteur van het boek Waarom we ineens van de Duitsers houden).

Wil jij speed-daten met de sprekers? Meld je dan vooraf aan via duitslanddesk-dia@uva.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Tijdstip: 15-18 uur
Locatie: Spui 25, Amsterdam

Zie hier de officiële uitnodiging als pdf.


top