De Duitslanddesk trekt het land in

7 oktober 2016

Wij vertellen geïnteresseerde studenten en scholieren door het hele land graag meer over studeren in Duitsland. De komende tijd staan we dan ook in Rotterdam, Leiden, Sittard, Apeldoorn en Utrecht.

Medewerkers van de Duitslanddesk op de BuitenlandBeurs 2015.

11 oktober - Rotterdam: Voorlichtingsmarkt studeren en stages in het buitenland

Studeer je aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en zou je graag naar het buitenland willen gaan voor bijvoorbeeld studie, stage, vrijwilligerswerk of een zomercursus? Kom dan naar de voorlichtingsmarkt op dinsdag 11 oktober. Hier vind je alle informatie en kan je studenten ontmoeten die recent terug zijn van een uitwisseling of studenten van één van onze partneruniversiteiten. De Duitslanddesk is ook aanwezig met een informatiestand om te vertellen over een uitwisseling, master of zomercursus in Duitsland. Lees meer over dit evenement.
 
 

14 oktober - Leiden: Study Abroad Festival

Studenten van de Universiteit Leiden die interesse hebben voor een studieperiode in het buitenland kunnen op vrijdag 14 oktober al hun vragen kwijt tijdens het Study Abroad Festival. De Duitslanddesk geeft informatie in de vorm van een presentatie tijdens de informatieronde over Duitsland en aan onze informatiestand. Lees meer over dit evenement.
 
 

14 november - Sittard: Duitslandmiddag "Grenzeloze Chancen"

Interesse voor wonen, werken, ondernemen, studeren of besturen in de Nederlands-Duitse Euregio? Kom dan op maandag 14 november naar de Duitslandmiddag "Grenzeloze Chancen" op Zuyd Hogeschool in samenwerking met Deutsch-Niederländische Gesellschaft zu Aachen. De Duitslanddesk geeft een presentatie over studeren in Duitsland en er zijn verschillende ervaringsdeskundigen aanwezig. Lees meer over dit evenement.
 
 

16 november - Apeldoorn: NXT-LVL Voorlichtingsavond voor scholieren

Scholieren uit de regio Apeldoorn kunnen zich op woensdag 16 november oriënteren op hun vervolgstudie tijdens de NXT-LVL Voorlichtingsavond in het gebouw van Aventus. De Duitslanddesk vertelt tijdens twee informatierondes over de mogelijkheden van een studie in Duitsland en beantwoord daarnaast vragen bij onze informatiestand. Lees meer over dit evenement.


25 en 26 november - Utrecht: Nationale BuitenlandBeurs

De Duitslanddesk is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de BuitenlandBeurs op vrijdag 25 en zaterdag 26 november in de Jaarbeurs Utrecht. Bekijk hier foto's van onze goed bezochte informatiestand in 2015. Op dit grote evenement waarbij alles draait om de mogelijkheden die voor jongeren liggen in het buitenland, zullen wij bij onze informatiestand en tijdens twee presentaties vertellen over over de mogelijkheden van studeren in Duitsland. Het bezoeken van de beurs is gratis, meld je wel even aan via de website. Lees meer over dit evenement.


top