Duitslanddesk in Leiden, Rotterdam, Kleve & Utrecht

26 oktober 2015
De Duitslanddesk is de komende tijd weer veel op locatie in heel Nederland (en Duitsland) om scholieren, studenten en onderwijspersoneel te vertellen over de mogelijkheden van studeren in Duitsland. 
 
  • Op vrijdag 30 oktober staan we op de informatiemarkt van het allereerste "Study Abroad Festival" van de Universiteit Leiden. Het evenement vindt plaats in het Gorlaeus-gebouw (Einsteinweg 55) en duurt van 12:30 tot 17:30 uur. Meer informatie vind je bij de Universiteit Leiden.
  • Op 12 november zijn we te gast bij de voorlichtingsmarkt over studeren en stages in het buitenland van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De markt vindt plaats van 15:30 tot 18:00 uur op de Theil Hall Woudestein Campus. Meer informatie kun je lezen op de website van de Erasmus Universiteit
  • Op donderdag 26 november houden we een presentatie in het Duitse Kleve voor decanen van diverse Nederlandse middelbare scholen uit de grensregio over de mogelijkheden voor scholieren om zich al vroeg te informeren over studeren in Duitsland. Speciale aandacht zal er zijn voor onze studentenambassadeurs, ervaringsdeskundigen die middelbare scholen bezoeken om scholieren te inspireren om ook eens over de grens te kijken. 
  • Diezelfde week staan we op vrijdag 27 en zaterdag 28 november voor de BuitenlandBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Dit kondigden we al eerder aan, lees hier meer over onze aanwezigheid op de BuitenlandBeurs.
Alle evenementen zijn gratis bij te wonen, iedereen is van harte welkom bij ons langs te komen en al je vragen te stellen over de Duitslanddesk en studeren in Duitsland!


top