Duitslanddesk op NWS-Scholierendag 2016

16 februari 2016
Ben je scholier en overweeg je een periode in het buitenland te studeren? Kom dan op zaterdag 2 april 2016 naar het Sint Nicolaaslyceum in Amsterdam-Zuid voor de NWS-Scholierendag. Daar krijg je een uitgebreide indruk van de verschillende mogelijkheden. Ook de Duitslanddesk is hier aanwezig en geeft een korte presentatie vertellen over de mogelijkheden van studeren in Duitsland. Daarna kun je bij onze informatiestand langskomen op de informatiemarkt. 
 
NWS (Nederlandse Wereldwijde Studenten) is een non-profit organisatie die zich inzet voor studenten die in het buitenland willen gaan studeren, al in het buitenland studeren of daar gestudeerd hebben. NWS organiseert regelmatig informatiedagen voor Nederlandse scholieren. Meer informatie over de stichting NWS.
 
Een kleine indruk van de Duitslanddesk op de NWS-Scholierendag 2015.
 
Op 2 april kun je al je vragen over een studie in Duitsland kwijt bij de vertegenwoordigers van de Duitslanddesk. We vertellen over zaken als het zoeken naar de juiste studie, de financiering van een studie in Duitsland, het vinden van een kamer, het vereiste taalniveau en de inschrijvingsprocedure.  
 
De NWS-Scholierendag is dit jaar bij het Sint Nicolaaslyceum te Amsterdam (Beethovenplein 2), vlakbij station Amsterdam Zuid. 
 


top