Duitslanddesk op NWS Scholierendag 2018

Ben je scholier en wil je studeren in het buitenland? Ontdek de mogelijkheden tijdens de NWS Scholierendag op zaterdag 21 april 2018 in Utrecht! Ook de Duitslanddesk is aanwezig met informatierondes over studeren in Duitsland. Tijdens de informatiemarkt beantwoorden wij bovendien al je vragen. De toegang is gratis.

NWS (Nederlandse Wereldwijde Studenten) is het netwerk van Nederlanders die in het buitenland studeren. NWS is een non-profitorganisatie die zich inzet voor alle studenten die in het buitenland willen studeren, dat nu al doen of  in het buitenland hebben gestudeerd. NWS organiseert regelmatig informatiedagen voor Nederlandse scholieren. Meer informatie over de NWS.

Op de NWS Scholierendag geven studenten die in alle uithoeken van de wereld studeren presentaties over hun eigen ervaringen. Onderwerpen zoals verschillende onderwijssystemen, aanmeldingsprocedures en de kosten van studeren in het buitenland komen aan bod. Naast de Duitslanddesk (studeren in Duitsland) zijn er ook andere organisaties aanwezig, zoals Fulbright Center (studeren in de VS), Campus France (studeren in Frankrijk) en WilWeg (studeren in diverse landen) die tijdens korte presentatie en op de informatiemarkt een inkijkje geven in de verschillende mogelijkheden.

De NWS Scholierendag vindt plaats van 10:30 tot 16:00 op UNIC (Bijnkershoeklaan 2) in Utrecht, 20 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station.

Lees meer over de NWS Scholierendag 2018 of meld je direct gratis aan.


top