Enkele plekken voor weekcursus Duits in februari

4 januari 2017

Studenten tijdens onze weekcursus in augustus 2016.


De aanmelding voor deze cursus is inmiddels gesloten 
Voor de vierde keer organiseren wij in samenwerking met het Goethe-Institut Amsterdam een voordelige weekcursus Duits voor aanvragers van ons DIA-Stipendium. Voor de aankomende cursus zijn er echter nog enkele plekken beschikbaar voor anderen studenten met plannen om naar Duitsland te gaan en graag hun Duits willen verbeteren. Voor slechts 125 euro kun je een week lang (vijf dagen) deelnemen aan deze cursus, die speciaal is gericht op Nederlandse studenten die voor een studieperiode naar Duitsland gaan.

De taalcursus vindt plaats van 6 t/m 10 februari 2017 in het Goethe-Institut Amsterdam (Herengracht 470). De cursus bestaat uit een intensief en afwisselend taalvaardigheidsprogramma, onder begeleiding van docenten van het Goethe-Institut. Hierbij zal veel aandacht worden besteed aan het (durven) spreken in het Duits en aan specifieke begrippen en situaties die van pas kunnen komen tijdens het dagelijks leven aan een Duitse universiteit of hogeschool. Hoe spreek je bijvoorbeeld een docent aan? En hoe reageer je op een advertentie voor een kamer? Kortom: een leerzaam en gezellige voorbereiding op jouw verblijf in Duitsland.

Hier krijg je een indruk van de cursussen in het verleden.

Kun en wil jij gebruikmaken van dit aanbod? Laat het ons per mail weten via duitslanddesk-dia@uva.nl. Bij vragen over de cursus kun je ons natuurlijk ook mailen via dit adres. Bij veel aanmeldingen geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. We hopen je te zien in februari!


top