Open dag bij Hochschule Rhein-Waal

11 april 2017
Kom op 13 en 20 mei 2017 naar Kamp-Lintfort of Kleef en informeer je over de opties.

Studenten aan de Hochschule Rhein-Waal ©HSRW

Wel eens gedacht aan studeren aan de hogeschool Rhein-Waal? Die ligt vlak over de grens bij Nijmegen met drie faculteiten in Kleef en één faculteit in Kamp-Lintfort en 6.700 studenten.

Je kunt kiezen uit  meer dan 30 bachelor- en masteropleidingen. Met innovatieve en interdisciplinaire curricula bereid je je voor op een carrière in de natuurwetenschappen, engineering of sociale wetenschappen. Bekijk hier een overzicht. De school heeft veel internationale studenten uit 120 verschillende landen en zo’n 75 procent van de studies wordt in het Engels gegeven. 

Je betaalt in Duitsland geen collegegeld, wel een Semesterbeitrag. Deze bedraagt bij de hogeschool Rhein-Waal 270 euro, waarvoor je een Semesterticket krijgt waarmee je door de hele deelstaat Noordrijn-Westfalen gratis mag reizenLees meer over studiekosten en studiefinanciering voor Nederlandse studenten in Duitsland

Iets voor jou? Je kunt je het beste ter plekke komen informeren op 13 en/of 20 mei. Dan vinden de open dagen van de hogeschool Rhein-Waal plaats. Download de folder met meer informatie over de open dagen. Heb je nu al vragen? Stel deze bij de Student Advisory Service van de hogeschool en kijk op de website van de hogeschool.


top