Open dag Hochschule Rhein-Waal

Kom zaterdag 9 juni 2018 naar Kamp-Lintfort of Kleef om te kijken of de Duitse hogeschool iets voor jou is.

Wel eens gedacht aan studeren aan de hogeschool Rhein-Waal? Die ligt vlak over de grens bij Nijmegen met drie faculteiten in Kleef en één faculteit in Kamp-Lintfort en telt 7.300 studenten.

Je kunt kiezen uit  meer dan 25 bachelor- en masteropleidingen. Met innovatieve en interdisciplinaire curricula bereid je je voor op een carrière in de natuurwetenschappen, engineering of sociale wetenschappen. Bekijk hier een overzicht. De school heeft veel internationale studenten uit 120 verschillende landen en zo’n 75 procent van de studies wordt in het Engels gegeven. 

Spreekt dit jou aan? Kom dan op zaterdag 9 juni 2018 van 11.00 tot 16.00 uur naar de open dag van de Hochschule Rhein-Waal. Op deze dag krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen in de vele klaslokalen, laboratoria en bibliotheken. Ook kun je deelnemen aan interessante activiteiten en leer je meer over lopende onderzoeken, projecten en andere studiekansen. Het thema van dit jaar is ‘duurzaamheid’. Kom langs om over dit onderwerp te praten of gewoon om te genieten van lekker eten en livemuziek!

Download de folder met meer informatie over de open dagen. Verdere informatie vind je via deze link (in het Engels).


top