Pilot: gratis taaltest Engels in Amsterdam

8 mei 2017

Begin juni 2017 organiseert de Duitslanddesk drie instaptests Engels. Dit project is een pilot, bedoeld voor studenten die een Engelstalige studie willen gaan volgen. Daarnaast blijven wij ook gewoon onze gratis test voor jouw Duitse taalniveau aanbieden. Meer informatie over de Duitse taaltest.

Over de Engels-test

De onSET-test Engels is een instaptoets Engels als vreemde taal die inzicht verschaft in jouw beheersing van de Engelse taal. De toets bestaat uit tien korte teksten, op papier, met een verschillende moeilijkheidsgraad, waarbij u de blanco hokjes moet invullen. Het invullen van elke tekst duurt ongeveer 5 minuten. De volledige toets zal dus ongeveer 50 minuten in beslag nemen.

Na afloop van de toets zal je per e-mail jouw resultaat ontvangen, voorzien van gedetailleerde feedback. Dat houdt onder andere in jouw individuele score procentuele ranking ten opzichte van de volledige deelnemersgroep.

Deelname

Je kunt de test komen maken in het P.C. Hoofthuis bij de Universiteit van Amsterdam (in de binnenstad van Amsterdam), zaal 1.05. De test kan worden afgenomen op:

  • donderdag 8 juni om 16-17 uur
  • maandag 12 juni om 14-15 uur
  • woensdag 14 juni om 15-16 uur 

Meld je aan via de Duitslanddesk: duitslanddesk-dia@uva.nl


top