Plaatsen vrij voor intensieve cursus Duits

30 augustus 2017

Studenten tijdens onze intensieve cursus.

Er zijn enkele plekken vrijgekomen voor de intensieve cursus die wij elk half jaar organiseren, speciaal gericht op Nederlandse studenten die voor een studieperiode naar Duitsland gaan. Voor slechts 125 euro kun je een week lang (vijf dagen) deelnemen aan deze cursus. De cursus is in samenwerking met het Goethe-Institut Amsterdam

De taalcursus vindt plaats van 4 t/m 8 september 2017 in het Goethe-Institut Amsterdam (Herengracht 470). De cursus bestaat uit een intensief en afwisselend taalvaardigheidsprogramma, onder begeleiding van docenten van het Goethe-Institut. Er is veel aandacht voor het (durven) spreken in het Duits en voor specifieke begrippen en situaties die van pas kunnen komen tijdens het dagelijks leven aan een Duitse universiteit of hogeschool. Hoe spreek je bijvoorbeeld een docent aan? En hoe reageer je op een advertentie voor een kamer? Kortom: een leerzaam en gezellige voorbereiding op jouw verblijf in Duitsland.

Hier krijg je een indruk van de cursussen in het verleden.

Kun en wil jij gebruikmaken van dit aanbod? Laat het ons per mail weten via duitslanddesk-dia@uva.nl. Bij vragen over de cursus kun je ons natuurlijk ook mailen via dit adres. 


top