Stel je vragen over studeren in Duitsland op de BuitenlandBeurs

2 september 2016

De Duitslanddesk is ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de BuitenlandBeurs op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Bekijk hier foto's van onze goed bezochte informatiestand in 2015.

De informatiestand van de Duitslanddesk in 2015.

Op dit grote evenement waarbij alles draait om de mogelijkheden die voor jongeren liggen in het buitenland, zullen wij bij onze informatiestand en tijdens twee presentaties vertellen over over de mogelijkheden van studeren in Duitsland. Denk aan studie- en onderzoeksmogelijkheden bij de oosterburen, speciale programma’s tussen Duitse en Nederlandse instellingen, studiebeurzen en vele praktische zaken. Maar we kunnen je ook op weg helpen als je op zoek bent naar een stage of taalcursus in Duitsland of onderzoek wilt gaan doen. Lees meer op onze pagina op de website van de BuitenlandBeurs.

De BuitenlandBeurs is geopend tussen 10:00 en 16:00 uur op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016. Het bezoeken van de beurs is gratis, meld je wel even aan. Benieuwd wie er nog meer aanwezig is op de beurs? Bekijk de volledige deelnemerslijst. Ook leuk: doe de BuitenlandBeurs Game!


top