Winnaar foto-actie "Zeig dein Bike" bekend

5 juni 2015
Nederlanders kunnen gewoon niet zonder fiets, ook al zijn ze in Duitsland. Toch? Wij waren erg benieuwd naar jullie fietsen in Duitsland en hielden daarom een foto-actie op onze Facebookpagina: "Zeig dein Bike!" We hebben een heleboel leuke foto's binnengekregen van studenten met hun fiets in Duitsland. Alle inzendingen vind je in het fotoalbum op Facebook.
 
Maar welke was de beste? Iedereen mocht op basis van likes stemmen op zijn of haar favoriet en uiteindelijk is Karen Slieker met haar foto voor de UB van de universiteit Duisburg-Essen de gelukkige winnaar van de €50-cadeaubon geworden. Gefeliciteerd!
 
 
"Altaaa, zonder mijn Hollandrad kan ik inderdaad niet, hier im Ruhrgebiet! (Dit is overigens bij de UB van de universiteit Duisburg-Essen, maar dat is helaas een beetje moeilijk te lezen)."
 
Een eervolle vermelding voor Petra van Beelen en Elianne de Haan die op de tweede en derde plaats eindigden met hun foto's uit Berlijn.
 
 
"Wat zou een Amsterdammer zonder fiets moeten beginnen? Ook Berlijn is vanaf de fiets mooier dan vanuit de S-Bahn. Op weg naar de Humboldt-Universität werd ik elke dag weer extra blij wanneer ik de prachtige toren zag staan!"
 
 
"Als een vliegtuig over de voormalige landingsbaan van vliegveld Tempelhof in Berlijn!"
 

Benieuwd naar alle inzendingen? Bekijk alle alle Duitse fietsplaatjes op onze Facebookpagina


top