Winnaar foto-actie "Zeig dein Zimmer" bekend

5 december 2015

Na onze foto-actie afgelopen mei waarin we jullie vroegen je fiets in Duitsland te laten zien ("Zeig dein Bike"), waren we erg benieuwd naar jullie Duitse studentenkamers. Daarom hielden we een nieuwe foto-actie op onze Facebookpagina, met de titel "Zeig dein Zimmer!" Vol, leeg, lelijk, mooi, rommelig of netjes: elke kamer mocht meedoen.

Een kamer vinden in Duitsland is vaak wat minder lastig dan in Nederland. Toch kan het best uitdagend zijn: op welke website kun je bijvoorbeeld kijken en wat betekenen al die afkortingen? Hier vind je veel links en tips.  
 
Maar welke was de beste kamerfoto? Iedereen mocht op basis van likes stemmen op zijn of haar favoriet en uiteindelijk is Björn de Breij met zijn grappige Nederlands-Duitse foto de gelukkige winnaar.
 
 
Björn studeert voor zijn master Nederland-Duitsland-studies een jaar aan de Westfälische Wilhelms-Universität in Münster. Hij krijgt de hoofdprijs: een “Mini-Solarcharger” (een mobiele oplader op zonne-energie) inclusief een oudhollandsche verrassing. Gefeliciteerd!
 
Benieuwd naar alle inzendingen? Bekijk alle alle plaatjes van Duitse kamers op onze Facebookpagina
 


top