Workshop 30 april: word studentenambassadeur!

13 april 2015

UPDATE: Ons studentenambassadeursprogramma is ondertussen succesvol van start gegaan, maar we zijn altijd op zoek naar meer enthousiaste studenten met Duitslandervaring die graag anderen willen inspireren. Lees hier meer over de studentenambassadeurs van de Duitslanddesk.


Ben jij ooit in Duitsland op uitwisseling geweest? Heb je daar stage gelopen of een taalcursus gevolgd? Dan hebben we jouw expertise nodig. We zijn op zoek naar jonge mensen met Deutschlanderfahrung die graag scholieren willen inspireren. Lijkt het je ook leuk om een netwerk op te bouwen met andere alumni? Dan zijn wij op zoek naar jou als studentenambassadeur Studeren in Duitsland!

Wij zoeken:

Enthousiaste, initiatiefrijke studenten die maximaal twee keer per jaar op geïnteresseerde middelbare scholen willen vertellen over hun ervaringen met studeren in Duitsland. Het gaat om een vrijblijvende vrijwilligersfunctie die weinig tijd kost. 
 

De workshop:

Op 30 april 2015 organiseren wij de workshop ‘Studentenambassadeurs: Studeren in Duitsland’ in het Duitsland Instituut in Amsterdam. Je ontvangt daar nadere informatie en materiaal over het studentenambassadeurschap. Ook maak je kennis met andere alumni en het team van de Duitslanddesk. Aangezien jullie als studentenambassadeurs aan de slag zullen gaan, is jullie inbreng van groot belang! Eventuele reiskosten worden door ons vergoed.
 

Interesse, maar je kunt niet komen? 

Je bent geïnteresseerd om studentenambassadeur te worden, maar hebt op 30 april geen tijd? Ook dan komen we graag in contact met jou. Mail ons via duitslanddesk-dia@uva.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden!


top