Zomercursus voor aanvragers DIA-Stipendium

25 juni 2015

Om bij te dragen aan een succesvol verblijf in Duitsland, biedt de Duitslanddesk dit jaar, in samenwerking met het Goethe-Institut, aan aanvragers van het DIA-Stipendium de mogelijkheid om deel te nemen aan een voordelige taalcursus inclusief een interculturele training. Deze speciaal voor DIA-stipendiaten opgezette cursus vindt plaats van 24 t/m 28 augustus 2015 in het Goethe-Institut Amsterdam. De kosten bedragen €100 per deelnemer voor de hele week.

De cursus bestaat uit een intensief en afwisselend taalvaardigheidsprogramma in de ochtenden, onder begeleiding van docenten van het Goethe-Institut. Daarnaast krijg je een interculturele training op twee middagen, waarbij je het nodige "Fingerspitzengefühl" krijgt voor culturele verschillen tussen Duitsland en Nederland. Kortom: een leerzaam en gezellige voorbereiding op een succesvol verblijf in Duitsland! 

Ga je dit wintersemester naar Duitsland en wil je gebruikmaken van dit mooie aanbod? Kijk of je in aanmerking komt voor het DIA-Stipendium en doe een aanvraag! Let op: de deadline is al op 1 juli aanstaande. Alle verdere informatie over de zomercursus ontvang je via e-mail. Vragen? Mail ons via duitslanddesk-dia@uva.nl


top