Heb je in Duitsland gestudeerd of je tijdens je studie bezig gehouden met Duits of Duitsland en wil je deze kennis gebruiken en ervaring opdoen? Word lid van het Duitsland Alumni Netwerk!  

Wat is het Duitsland Alumni Netwerk?

Het doel van het Duitsland Alumni Netwerk (DAN) / Deutschland Alumni Netzwerk Niederlande (DANN) is het verbinden van mensen met Duitslandervaring en Duitslandaffiniteit en het bieden van een platform voor studenten en afgestudeerden om kennis uit te wisselen en op te doen. Wij zijn er voor diegenen die in Duitsland hebben gestudeerd, stage hebben gelopen of zich tijdens hun studie bezig hebben gehouden met Duits of Duitsland. Het DAN organiseert in heel Nederland activiteiten zoals bezoeken aan verschillende (Duits-gerelateerde) organisaties, workshops over Duitsland(ervaring) m.b.t. bepaalde disciplines en netwerkactiviteiten. 

Het Duitsland Alumni Netwerk is op initiatief van de Duitslanddesk in 2019 opgericht. De Duitslanddesk is onderdeel van het Duitsland Instituut Amsterdam (DIA) en houdt zich bezig met academische uitwisseling tussen Duitsland en Nederland. Zij ondersteunt het DAN door middel van financiering, organisatorische zaken en haar netwerk.  

Actief worden

Neem contact op met duitslanddesk-dia@uva.nl als je actief wilt worden bij het Duitsland Alumni Netwerk!

Contact

Het DAN is te vinden op InstagramFacebook en we hebben een groep voor onze leden op LinkedIn. Volg ons!

 


top